Bandu
Waar de hond plezier vindt

Honden gedragstherapeut

Honden vertonen verschillende manieren van gedragingen, maar er kunnen situaties ontstaan waarbij de honden gedrag vertonen die in de ogen van hun eigenaren niet altijd gewenst is.

Probleemgedrag is niets ander dan gewoonte di een hond ontwikkelt heeft en kan diverse oorzaken hebben. Meestal is dat een overlevende strategie die geconditioneerd is door bepaalde ervaringen die een hond heeft gedaan en dat succes voor de hond heeft opgeleverd.
In de meeste gevallen, zijn er kleine aanpassingen in het gedrag van een eigenaar voldoende om een problematisch gedrag opnieuw in goede banen te kunnen leiden.
Hierbij kunt u denken aan elke gedrag dat u ongewenst ervaart, van welke een honden gedragstherapeut aan het raadplegen is.  

U kunt een afspraak maken voor een advies op maat waar de verschillende oorzaken (angst, stress, traumatische ervaringen, lichamelijk oorzaken, enz.) worden gesproken.

Alleen door de oorzaak van het probleemgedrag te achterhalen en samen met u aan te pakken kan het probleemgedrag opgelost worden.

Prijzen  

  • Gedrag advies                 €. 70- *
  • Privé' les na het advies   €. 30-     30 minuten (indien nodig)

Alle prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.

 De kosten zijn gerelateerd aan een gedragsprobleem. Als tijdens het consult wordt vastgesteld dat de gedragsproblemen van de hond meer dan een zijn, zullen de kosten variëren. 

 

 

KvK. nummer: 63151383                           B.T.W. nummer: 239672600B01  

IBAN: NL82KNAB0736743499                BIC: KNABNL2H