Bandu
Waar de hond plezier vindt

Vanaf zondag 9 september 2018 worden geen diensten meer geleverd

Intake – kennismaken met u en uw hond 

Voor u uw hond aan mij uitbesteed, zal ik bij u langs komen voor een intakegesprek. Dit is om uw hond en u uiteraard, met mij kennis te laten maken. In dit gesprek komen uw specifieke vragen en wensen van u en uw hond aan bod.

U kunt dan het karakter van de hond toelichten en eventueel nog vragen stellen over de werkwijze van over de honden uitlaatservice.

Wat is zijn/haar favoriete spel? Hoe is hij/zij in de omgang? Is er sprake van een allergie? Op die manier krijg ik een goed beeld van de hond en zodoende kan ik zijn behoeftes in kaart brengen.

Tevens zal ik na dit gesprek even met u en uw hond een rondje lopen om een indicatie van uw hond te krijgen. Bijv. om te kijken hoe hij/zij reageert op andere honden/mensen, de globale gemoedstoestand zoals; dominantie, deemoed, agressie, etc. dit geeft mij meer inzicht in uw hond.

Daarnaast bespreken we ook de algemene voorwaarden.   Als het vertrouwen in beide partijen is gewekt dan tekenen we gezamenlijk de  overeenkomst en eventueel het sleutelcontract.  Tevens maken we afspraak over eerste moment van meelopen en overdracht van de reservesleutel.

Het ‘sleutelcontract’ is een contract waarbij de eigenaar van de hond aan het bedrijf de toezegging geeft uw huis te betreden op de afgesproken tijden.

Ik zorg dat uw hond de nodige beweging krijgt en indien nodig voorzie ik uw hond van z’n voer dat u klaar zet en zijn waterbak.


 K.v.K. nummer: 63151383                    B.T.W. nummer: 239672600B01     

                                     IBAN: NL82KNAB0736743499           BIC: KNABNL2H